terrasschermen

0ab9d0d812

Zorgeloos genieten op uw eigen terras zonder hinderlijke zon? Dankzij een terrasscherm is dit mogelijk.

 

 
 

uitvalschermenTerrasschermen

Zorgeloos genieten op uw eigen terras maakt onderdeel uit van het leef- en woongenot. Daarom is het belangrijk dat u op een mooie, zonovergoten dag, zelf kunt kiezen of u in de 
zon wilt zitten of juist in de schaduw.Is dat laatste het geval, dan is het fijn om te weten dat u dat in een sfeer kunt doen die u het meeste aanspreekt. Dankzij een knikarm- terrasscherm, waarbij u zelf de keuze van de kleuren en motieven van het doek bepaalt. Zoals die het beste passen bij úw huis en úw tuin. Bovendien is zo'n scherm niet alleen mooi om te zien, maar ook erg praktisch: het zorgt er namelijk voor dat hinderlijk zonlicht en overdadige warmte buitenshuis blijven! En u houdt een vrije doorloop onder een openstaand scherm.

Onze knikarmschermen zijn van goede kwaliteit, en voor iedereen is er wel een ideaal scherm te vinden. Al onze knikarmschermen beschikken over een zogenoemde gesloten cassette, waar het doek en de knikarmen volledig in verdwijnen, zodat het scherm volledig is beschermd tegen weersinvloeden.


Volant plus7332688425

Om een nog betere beschutting tegen de zon te garanderen, is er vanaf heden de Volant Plus met motor. De in het uitvalprofiel verwerkte Volant Plus biedt bij laagstaande zon extra bescherming tegen invallende zonnestralen, bij een maximale volanthoogte van 210 centimeter. Bovendien zorgt de beschermde technologie van de variabele oprolbaarheid ervoor, dat bij  een breedte tot 6 meter een optimale doekstand van het volant bereikt wordt. Zo wordt van het scherm een automatisch verstelbare zonwering gemaakt, dat geen wensen open laat. 

 

schermzwartuitvalscherm0ab9d0d812

Actie

Rolluiken

Het meest multifunctionele product op de markt: rolluiken.

  • 's Zomers voorkomen ze dat het te warm wordt.
  • 's Winters zorgen ze voor een isolerende -en dus energiebesparende- werking.
  • Ze voorkomen lichtinval, dus ideaal voor een goede nachtrust.
  • En door de geluiddempende werking heeft u minder last van het verkeer.

Rolluiken

Actie

Najaarsactie

Geniet langer van uw terras, ook in het najaar. 

Klik op de foto voor een vergroting!

najaarsactie

Actie 3

Terrasoverkappingen

Creëer een extra ruimte.
Geniet veel langer van het buiten zijn.

overkapping

Volg ons op Facebook!

Sinds kort zijn wij ook te vinden op Facebook, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!

Win bijvoorbeeld kaartjes voor de slag bij Grolle!