logo logo logo

VELUX rolluiken

Velux VELUX rolluiken zorgen voor effectieve verduistering en optimale bescherming tegen zonnewarmte. Ze verminderen lawaai van buitenaf, zoals regen/hagel en isoleren extra tegen warmteverlies in de winter. De lamellen zijn vervaardigd van sterk, antraciet grijs aluminium en ontworpen om soepel te integreren met het VELUX dakraam en de dakconstructie. De zijprofielen van het VELUX rolluik liggen naast het dakraam, waardoor een rolluik geen belemmering vormt voor de functionaliteit van het dakraam, u kunt dus gewoon het VELUX dakraam bedienen en ventileren ook als het VELUX rolluik gesloten is. Het VELUX rolluik is eenvoudig van binnenuit te monteren aan de buitenzijde van het dakraam. Het VELUX rolluik past zowel op nieuwe als bestaande VELUX dakramen.

Handbediend

Het handbediende VELUX rolluik SCL vormt een ideale combinatie met VELUX dakramen die binnen handbereik geplaatst zijn. Het openen en sluiten van het handbediende VELUX rolluik gaat soepel en vergt weinig van uw spierkracht en is eenvoudig van binnenuit te bedienen dankzij de stangbediening.

Elektrisch bediend

Het elektrisch bediende VELUX rolluik SML Bent u in het bezit van elektrisch bediende VELUX INTEGRA dakraam? Dan is het elektrisch bediende VELUX rolluik het ideale product voor optimale verduistering en warmtewering. Samen met de elektrisch bediende INTEGRA dakraam vormen ze het ideale paar. Eén druk op de knop en het rolluik opent of sluit. Na iedere opdracht meldt de afstandbediening dat de opdracht voltooid is. De elektrisch bediende VELUX rolluiken zijn voorzien van geavanceerde io-homecontrol technologie. Met uw bestaande afstandbediening van uw VELUX INTEGRA dakraam kunt u het rolluik programmeren om op door u gewenste tijden te openen of te sluiten. Heeft u meerdere elektrisch bediende VELUX rolluiken? Dan kunt u deze samen, per kamer, per groep of juist apart laten openen of sluiten, waar u zich ook bevindt in huis. Heeft u al een handbediend VELUX dakraam en wilt u toch uw rolluik op afstand bedienen? Dan is een VELUX rolluik op zonne-energie een goed alternatief. Kiest u toch voor een elektrisch bediend rolluik, dan heeft u wel een elektrisch bedieningssysteem nodig.

Op zonne-energie

Het VELUX rolluik op zonne-energie SSL heeft een zonnepaneel bevestigd aan de buitenzijde van de cassette, die daglicht opvangt om zo de batterij van stroom te voorzien. Is uw dakraam buiten handbereik en heeft u geen zin om bedrading aan te leggen? Dan is dit type VELUX rolluik uitermate geschikt voor u. Het VELUX rolluik op zonne-energie is eenvoudig van binnenuit te monteren. U hoeft geen extra boorgaten te maken of bedrading aan te leggen. Dit VELUX rolluik maakt gebruik van de schoonste en goedkoopste energiebron ter wereld, daglicht als energiebron om te openen en te sluiten. Het VELUX rolluik SSL, volledig op afstand bestuurd met de meegeleverde io-homecontrole afstandbediening, opent of sluit met ГГn druk op de knop, waar u zich in de kamer ook bevindt. Veilig weggewerkt bij de motor verzekerd de batterij van dit type VELUX rolluik jarenlang gebruiksplezier. Het VELUX rolluik SSL is dankzij de hoge kwaliteit van de batterij dag en nacht te gebruiken. Een volledig opgeladen batterij is goed voor 100 opdrachten (openen of sluiten) zonder bijgeladen te worden. En dat terwijl het zonnepaneel op de cassette weinig daglicht nodig heeft om de batterij op te laden.