Motor bediening

694 img_oximoWij leveren uitsluitende elektrische bedieningen van Somfy! Onze bedieningsvormen van SOMFY vergroten het leefcomfort in uw woning.

U houdt de zon buiten, wanneer u dat wenst. U verlengt de levensduur van uw zonnescherm, rolluik of raamdecoratie. U bespaart tijd en energie. Dag in, dag uit geniet u van eigentijds bedieningsgemak. En uw woning krijgt een nog mooier en moderner aanzien. Slingers, koorden en optrekbanden zijn niet meer nodig bij het omhoog of omlaag bewegen van nieuwe en bestaande zonneschermen of rolluiken. In plaats daarvan leveren fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte elektromotoren de kracht. Voor praktisch elke denkbare toepassing heeft SOMFY een passende oplSomfy logo_oranjeossing.  
 


 


RTS-motoren 
logo-RTS-newMet behulp van de Altus RTS en Orea RTS motoren van Somfy kunt u genieten van draadloze bediening van uw product. Deze motoren hebben een ingebouwde ontvanger. Bekabeling tussen motor en besturing is daardoor overbodig. De Somfy RTS motoren bieden u ongekende bedieningsmogelijkheden: 
  
 Handzender
Met de Telis-1 (1-kanaals) handzender kunt u 1 product of meerdere prodtelecommandeucten tegelijk bedienen vanuit iedere positie binnen het bereik. Met de Telis-4 (4-kanaals) handzender kunt u meerdere producten individueel bedienen en tevens allemaal tegelijk. Iedere handzender wordt standaard geleverd met een wandhouder.
   
 


 651 chronis_comfort_rts_01Tijdschakelaar

Met een digitale tijdschakelaar met wandzender kunt u uw rolluik iedere dag op een verschillend tijdstip omhoog of omlaag laten gaan. Dit geeft een bewoonde indruk indien u afwezig bent. Met een draadloze tijdschakelaar kunnen ook meerdere producten tegelijk bediend worden. De draadloze tijdschakelaar kan op iedere positie binnen het bereik worden gemonteerd en wordt gevoed met een batterij.


   zon-windZon-/windautomaat
Optimaal bedieningsgemak bereikt u met behulp van de draadloze zon- en windautomaat. Afhankelijk van het weer beweegt uw scherm volledig automatisch in of uit. Bij welke hoeveelheid zon en wind kunt u zelf instellen. Handmatig besturen kan ook, door de automaat-functie uit te s
chakelen. Dit kan alleen als het niet te hard waait, want dan gaat de automaat over op de windbeveiliging en blokkeert de besturing. De draadloze zon-wind-automaat wordt geleverd met de bijbehorende afstandsbediening.
 
 
image045Draadloze schakelaar 
Met de draadloze schakelaar Centralis RTS kunt u uw product bedienen vanuit een vast punt. Hiervoor hoeven
er geen draden te worden aangelegd tussen de schakelaar en de motor. De draadloze schakelaar wordt gevoed met een foto-cel batterij.


IO-besturingssysteem
Tahoma 2Dankzij Somfy Home Motion is er nog veel meer mogelijk. U kunt veel toepassingen aansturen met slechts één handzender. Dit kan thuis, vanaf uw werk of waar u maar wenst aangestuurd worden door uw smartphone of tablet. Om een aantal voorbeelden te noemen: de zonwering naar beneden, de rolluiken omhoog, de terrasverlichting aan en de terrasverwarming uit, maar ook gordijnen openen, hekwerken sluiten en ramen open doen, als het maar is geschikt voor het io-homecontrol systeem.  
  Somfy logo_oranje

Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!