Horsystemen

hordeur

Anivo levert en monteert alle denkbare oplossingen om insecten buiten de deur te houden (zie menuknop horren). Uw persoonlijke wensen en situatie bepalen welke horsystemen voor uw huis het meest geschikt zijn.
Hordeuren
Hieronder ziet u een aantal verschillende soorten hordeuren. Informatie over vaste horren en rolhorren kunt u vinden onder menuknop horren in het hoofdmenu.

plissehordeur 


Plisséhordeur
De plisséhordeur of ook wel plissédeur genoemd, combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunn
en plisseren. Met andere woorden: plisséhordeuren rollen niet op, maar vouwen op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de plisséhordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.Tevens is de cassette snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden. 


Drempelverlagende plissé hordeuren
Door gebruik te maken van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempelverlagend. udubbele hordeurOok voor grote oppervlakken zoals schuifpuien, tuindeuren en serres biedt de typisch Japanse vouwwijze een stijlvolle oplossing door middel van een dubbele plisséhordeur


Plisséfit
De plisséhordeur kende een groot succes. Het kan echter nog beter. Daarom introduceerden de screening pioneers van Unilux een nieuwe hordeur: de Plisséfit. Dit is dé innovatie op het gebied van plisséhordeuren, waardoor de hordeur nog breder toepasbaar is. Vandaar de naam plisséfit.

De nieuwe plissédeur is zonder hulpprofielen standaard zowel ‘op’ als ‘in’ de dag te monteren. Het grote voordeel van deze plissé deur is dat het uiterlijk is aangepast naar de Europese standaard en deze eenvoudig in te korten is. Hierdoor sluiten de plisséhordeuren beter aan bij de kozijnen, vallen ze door de compactheid nog minder op en passen ze altijd.

De plisséfit is standaard leverbaar in 5 RAL kleuren en wordt geleverd met een lage drempel. Tevens beschikt de plisséfit over een soepel lopende ketting, waardoor deze een gereduceerd geluid maakt ten opzichte van de traditionele plisséhordeur.


Tussenondersteuning niet meer nodig
Er is nu bijna 40% meer ruimte voor het gaaspakket en omdat de ketting iets lager (en dus lichter) is geworden, kunnen we op verantwoorde wijze ook een grotere breedte overspannen zonder de tussenondersteuning zoals bij de traditionele XL plissédeur.

Sluiting
U kunt de plisséfit bedienen met een fraai vormgegeven sluiting die bevestigd is aan de hordeur. Plisséfit – de naam zegt het al – past altijd. Enerzijds een gedegen kwaliteitsproduct. Anderzijds verrassend innovatief!

Vaste hordeur

vaste hordeurDe vertrouwde hordeur die staat als een huis
Solide, betrouwbaar en duurzaam. Dat is de vertrouwde vaste hordeur. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide geconstrueerd. Elke deur is volkomen haaks. Daardoor zijn de bekende problemen met klemmen en over de grond slepen verleden tijd. Indien gewenst kan, naast de standaard aluminium schopplaat, een duwplaat gemonteerd worden. Deze plaat kan zowel in het midden, links of rechts als duwplaat fungeren. De vaste hordeur is verkrijgbaar in verschillende modellen, desgewenst met schopplaat. Het 47 mm brede profiel straalt extra degelijkheid uit. Ook als pendeldeur, ofwel saloondeur, is de vaste hordeur ideaal te gebruiken. Voordeel van een dergelijke toepassing is de mogelijkheid om ‘in en uit’ te lopen.


Schuifhordeur

schuifhordeurDe passende oplossing voor grote oppervlakken
De schuifhordeur is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Vaste hordeuren vormen daarbij de basis. Door plaatsing van rails zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij strakke rails boven en onder en gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd. Daarnaast is het mogelijk meerdere hordeuren op de rails te schuiven, zodat een dubbele schuifdeur ontstaat waarbij de deuren tegen elkaar aan schuiven. Bij een duo-schuiver, schuiven de delen achter elkaar. Dit kan door gebruik te maken van een dubbele geleider. Borstels met aangepaste hoogten zorgen voor een insectendichte aansluiting.
De hordeuren laten zich eenvoudig wegnemen in de winterperiode.

Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!