Rolgordijnen

image066Rolgordijnen zijn er in vele kleuren en uitvoeringen, en zijn door de jaren heen de meest gevraagde producten geweest. Dit komt vooral door de vele toepassingsmogelijkheden, kleurkeuze en goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

De rolgordijnen die wij leveren komen van diverse fabrikanten, zodat keuze in kleur en model geen probleem hoeft te zijn. 

 
 
 
 
 
Optimale lichtregeling en privacy
Met Luxaflex® Facette™ Shades kunnen licht en privacy volledig naar eigen wens worden geregeld: van vrij zicht naar buiten, naar zachte subtiele lichtinval tot optimale privacy. De unieke Facette™ Shades geven bovendien een warme, sfeervolle uitstraling aan het interieur en zijn gemakkelijk te bedienen.

De innovatieve stof is zacht en stijlvol en biedt verhoogd comfort en zekerheid, dankzij de hoogwaardige kwaliteit vlamvertragende garen. De Facette™ Shades zijn vervaardigd uit een innovatieve driedimensionale stof bestaande uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen worden bewogen. Hierdoor zijn licht en privacy gemakkelijk en volledig naar wens te regelen. Bovendien zijn Facette™ Shades in open dan wel gesloten stand op iedere gewenste hoogte te brengen.
 
facette

Duo rolgordijn

Dubbele stof, dubbel praktisch! Van het duo rolgordijn heeft u dubbel plezier. Compleet nieuw binnen het bécé raamdecoratie assortiment, is het duo rolgordijn. Dit mooie product is decoratief als een rolgordijn en praktisch als een horizontale jaloezie.

Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen. De stof is vernuftig geweven en heeft horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te bewegen bepaalt u zelf de mate van lichtinval. Overlappen de niet-transparante banen elkaar volledig (grote foto) dan heeft u maximale lichtinval. Beweegt u de stof zo dat de niet-transparante banen elkaar niet of gedeeltelijk overlappen, dan is de lichtval weer geheel anders. Bijzonder praktisch is dat wanneer het duo rolgordijn geheel neergelaten is, de stof altijd de gesloten stand (minimale lichtinval) heeft.

Naast dit praktische voordeel van het duo rolgordijn, is er ook een decoratief voordeel. Elk duo rolgordijn wordt namelijk voorzien van een decoratieve kettinghanger. De kettinghanger (wit transparant, rvs of wengé) past bij de kleur van de door u gekozen stof. Met de optionele metalen ketting geeft u uw duo rolgordijn iets exclusiefs.

image028

Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!