Motor bediening

Motor bediening rolluiken
Ontdek de voordelen van een Somfy motor voor rolluiken!

Elektrische rolluiken bieden u vele voordelen zoals veiligheid, privacy, verduistering en isolatie van zowel geluid als temperatuur. Ideaal in de zomer en de winterperiode! De buismotor laat het rolluik via de tijdklok automatisch zakken wanneer het gaat schemeren buiten waardoor de warmte zoveel mogelijk wordt binnengehouden.


Wanneer u de motor tevens automatiseert met een zonnesensor, zal het rolluik (gratis!) de warmte van het zonlicht overdag optimaal benutten. Hiermee bespaart u uiteindelijk op uw energierekening. Tussentijds handmatig meteen naar een andere positie sturen kan uiteraard altijd.

Maar er zijn nog meer voordelen

Met de Somfy bedieningsoplossingen kunt u draadloos alle voorkomende typen rolluiken eenvoudig besturen. De techniek hierachter is radio technologie. Met een afstandsbediening kunt u alle rolluiken gelijktijdig of individueel sturen. Ook als u niet thuis bent, blijft het rolluik functioneren met een draadloze tijdklok en/of lichtsensor. Bevindt er zich een obstakel tijdens het neersturen? Zijn de lamellen vastgevroren? De automatische weerstandsmeting zal de buismotor stoppen ter voorkoming van schade.Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!