Rolluiken

rondo Bij rolluiken hebben we de keuze uit opbouw of integreren. Inbouwrolluiken zijn mooi, maar niet beter dan opbouwrolluiken.


 Rolluiken worden aangeschaft voor beveiliging, isolatie tegen kou, als zonwering en afsluiting. Als zonwering en afsluiting is er geen verschil tussen op- of inbouw. Als beveiliging en isolatie tegen de kou heeft een opbouwrolluik betere mogelijkheden. In het verleden en nu nog steeds zijn veel rolluiken lelijk. Roma had als eerste ronde rolluikkasten. De kast is in zowel in ronde, afgeschuinde of vierkante uitvoering te verkrijgen. Deze kasten zijn in het algemeen twee maten kleiner dan bij onze collega's. Verder hebben de Roma rolluiken standaard 330 kleuren. De motoren hebben een speciale ophanging waardoor ze 30 % minder geluid maken. De dikke geëxtrudeerde kasten geven geen overlast bij regen maar dempen juist het geluid. Verder zijn ze niet deuk gevoelig. De Roma rolluiken kunnen de grote maten met gemak aan. Één van de standaard lamellen gaat al tot 4 mtr. breed. Dit rolluik is niet eens duurder dan vergelijkbare uitvoeringen die maar tot 3 mtr. breed gaan. Zodra het speciaal is zijn de Roma rolluiken oppermachtig.

 

 

Door de hoge isolatiewaarden houden rolluiken de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer. Hiermee zorgen rolluiken voor een lekker klimaat in huis en helpen tevens fors te besparen op de energierekening! Tegenwoordig zijn rolluiken te leveren in tal van kleuren en met diverse kastvormen en lamellen. Ook rolluiken met een extra kleine kast behoren tot de mogelijkheden!       

  warmteisolerend         inbraakwerend        geluidsisolerend        weerbescherming
warmteisolerend    Veiligheid    geluidsisolatie    Weersbescherming

aNivo is leverancier van standaard rolluiken, maar ook exclusief dealer van het kwaliteitsmerk Roma

Het uit Duitsland afkomstige merk Roma heeft het meest complete en doordachte systeem op het gebeid van rolluiken. De rolluiken worden ontwikkeld in Duitsland onder zeer hoge Duitse kwaliteitseisen (hoger dan in Nederland). Grote pluspunten van de rolluiken van Roma zijn de hoogwaardige materialen en oog voor detail. De rolluiken bevatten namelijk een Fest-Anbindung, Somfy Oximo IO motoren, Design-Onderlijst, kleine kastmaten, blinde bevestiging van de motor, trillingsvrije ophanging, 6000 standaard kleurcombinaties, gepoedercoat aluminium en geen natlak, vrije keuze uit verschillende kastvormen. Ook zijn er verschillende opties mogelijk zoals een extra inbraakwerend panster en het is mogelijk een geïntegreerd screen of een geïntegreerde hor toe te passen..

Op alle rolluiken van Roma zit een speciale optilbeveiligingsveer. aNivo levert elk Roma rolluik met een Somfy Oximo WT, Oximo RTS of IO motor. Dit is een motor die het pantser na sluiting nog eens stevig aandrukt. Dit type motor heeft tevens een obstakel- en vriesbeveiliging waardoor het rolluik niet in elkaar loopt!

Het rolluik is zeer sterk in design en afwerking. Elk rolluik is voorzien van een design-onderlijst die de kast van het rolluik stijlvol afsluit bij het ophalen van het rolluik. Er zijn 3 verschillende lamellen die in een Roma rolluik gebruikt worden, dit is afhankelijk van de breedte. No deposit free spins krijg je door je simpelweg aan te melden en een geldige betaalmethode te registreren. Zo gepiept en daarbij is geen storting nodig. Bij de kleinste lamel kan er een erg kleine kast gebruikt worden, die vergeleken met een standaard rolluik vaak 2 maten kleiner is. Hierdoor zijn Roma rolluiken veel fraaier aan een woning aan te brengen en zijn de kolossale rolluikkasten
verledentijd. De motor wordt blind bevestigd aan de zijkap, dit allemaal met een trillingsvrije ophanging, hierdoor is het rolluik 30% stiller en zijn er geen schroeven of popnagels aan de zijkant van de kast zichtbaar, waardoor er minder snel kans is op bladderen van de lak. Met de verschillende RAL kleuren van Roma zijn er meer dan 6000 kleurcombinaties mogelijk. Ook zijn er ronde, afgeschuinde of vierkante kastvormen, dit allemaal zonder meerprijs.

 


Nieuw: ROMA presenteert ROMA Swing®!  

RomaSwing
Dit rolluik kan uit gevoerd worden met een geïntegreerde hor. Het lijkt in eerste instantie op een standaard ROMA.XP rolluik maar wanneer het pantser volledig gesloten is kan het pantser naar wens automatisch naar buiten scharnieren. Hierdoor wordt naast het zonweren met het rolluik de mogelijkheid geboden zeer goed te kunnekleuren roman ventileren zonder overlast van muggen en vliegen. Daarbij zal een prettige lichtinval worden gerealiseerd. Er is erg veel zorg besteed aan het scharnierwerk, wat onzichtbaar in de geleider is geïntegreerd. De geleider is niet van een standaard .XP geleider te onderscheiden. De afmetingen van de geleiders zijn 53x42mm. Dit alles wordt gerealiseerd met 1 speciale motor van het merk Elero. Deze speciale motor doet al vele jaren succesvol dienst in ons dakraamrolluik WERSO®. Ook in dit systeem zal net als bij de WERSO® onder de 4 graden het rolluik dicht scharnieren of niet open te scharnieren zijn om schade door bevriezing te voorkomen. 

              

 

Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!